Oglądaj jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź
Jak jemy dziś? Ewolucja na talerzu
(Food in Our Time), Seria dokumentalna, Singapur, 2021, 3 x 48
Przeszłość i przyszłość na talerzu, czyli co może nam dać kuchnia dawnych pokoleń.
André Chiang, zdobywca dwóch gwiazdek Michelin, zmienia swoje życie i wyrusza w drogę. Nie będzie to jednak typowa kulinarna podróż, tylko wyprawa do źródeł różnych kuchni świata. W Jakucji, Japonii, Peru i Ghanie dawne tradycje są nadal żywe. Co więcej, mogą nam pomóc w walce z marnotrawstwem żywności, o czym przekonali się zarówno zgłębiający ten temat naukowcy, jak i szefowie kuchni.
Dołącz do CANAL+ i oglądaj
jak chcesz i kiedy chcesz!
- Sprawdź
- albo
-
TV SAT +Sprawdź
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA W