Oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz! Sprawdź

Cztery pory roku w Terroir

Cztery pory roku w Terroir

(Seasons At Terroir), seria dokumentalna, RPA, 2015, 6 x 48

Kulisy pracy jednej z najlepszych restauracji świata położonej w malowniczych okolicach winnicy Kleine Zalze w RPA.

Słynny szef kuchni Michael Broughton zaprasza widzów Kuchni+ za kulisy znanej na całym świecie restauracji Terroir. Miejsca znanego przede wszystkim z wybitnej, sezonowej kuchni. "Cztery pory roku w Terroir" to fantastyczny obraz codziennej pracy Michaela oraz młodych adeptów sztuki kulinarnej. Z jakimi wyzwaniami mierzą się każdego dnia? Jakie możliwości daje praca w tak wybitnej restauracji?

Dołącz do CANAL+ i oglądaj CANAL+KUCHNIA jak chcesz i kiedy chcesz!
Nie wiesz jaką ofertę wybrać? Sprawdź porównanie!
OGLĄDAJ CANAL+ KUCHNIA