Lifestylowy czerwiec w CANAL+ online: MOJE SMAKI WSI, HISZPAŃSKIM SZLAKIEM Z GONZALO
10 czerwca 2024
W CANAL+ KUCHNIA razem z popularnym Juliusem Robertsem odkryjemy uroki wiejskiego życia i zdrowej kuchni prosto z pola i ogrodu. Z kolei w HISZPAŃSKIM SZLAKIEM Z GONZALO spróbujemy nieoczywistych smaków tego niezwykłego kraju.
MOJE SMAKI WSI © Pacific Productions
MOJE SMAKI WSI, premierowe odcinki co sobotę o godz. 10:25 w CANAL+ KUCHNIA oraz w serwisie CANAL+ online.
Prowadzący program, Julius Roberts, przez lata pracował jako szef kuchni w popularnych londyńskich restauracjach. Zmęczony miejskim życiem postanowił poszukać swojej drogi przenosząc się na farmę na wybrzeżu Dorset. Przeprowadzka wywróciła jego życie do góry nogami, a sam Julius odnalazł na nowo pasję do gotowania. Wraz z bratem zajmuje się uprawą warzyw, owoców, hodowlą kóz i kur, dzięki czemu ma dostęp do najlepszej jakości składników. Jego kuchnia jest prosta, smaczna i zarazem efektowna. Jego historia i pasja do prawdziwego jedzenia zainspirowały tysiące fanów w mediach społecznościowych oraz wielu czytelników książek Juliusa.
HISZPAŃSKIM SZLAKIEM Z GONZALO © 2022 rtve
HISZPAŃSKIM SZLAKIEM Z GONZALO, premierowe odcinki od poniedziałku do piątku o godz. 15:55 w CANAL+ KUCHNIA i CANAL+ online.
Gonzalo D?Ambrosio miłość do gotowania ma zapisaną w genach. Jego babcia była wybitną kucharką, a ojciec z włoskimi korzeniami również poświęcił się gotowaniu. Po latach młodości w Buenos Aires Gonzalo postanowił wyruszyć w świat w poszukiwaniu nietypowych smaków. W 2007 roku zamieszkał na stałe w Madrycie i zakochał się w hiszpańskiej kuchni. W programie zabiega nas w kulinarną podróż po Hiszpanii, pokazując, jak wiele obliczy i smaków ma kuchnia tego regionu.